Slusalice Redmi Buds 4 Pro White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slusalice Redmi Buds 4 Pro White

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Xiaomi
  • Vrijeme punjenja: 1 sat
  • Vrijema korištenja: 9 sati
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Redmi Buds 4 Pro je certificiran od strane Hi-Res Audio Wireless i podržava LDAC audio kodek pri brzinama prijenosa do 990 kbps, kao i audio rezolucije od 96 kHz/24 bita i više. Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi sistem dvostrukog dinamičkog drajvera, koji se sastoji od dijafragme od legure aluminijuma od 10 mm i dijafragme od titanijuma od 6 mm za visoke frekvencije. Zajedno, dva drajvera se kombinuju kako bi dali kristalno čiste visoke tonove i bogat bas u širokom spektru žanrova.

Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi impresivni zvučni sistem, koji koristi Xiaomi vlasnički HRTF algoritam zvuka za simulaciju zvuka iz stvarnog života i pruža zaista impresivno iskustvo pri gledanju videa, kompatibilno s različitim izvorima zvuka i uređajima za reprodukciju. Slušalice mogu smanjiti buku do 43 dB, blokirajući do 99,3% spoljašnje buke*, omogućavajući vam da uživate u muzici u miru i tišini.

Svaka slušalica ima ugrađeni metalni štitnik od vjetra za efikasno smanjenje buke vjetra, kao i vlasnički algoritam za smanjenje buke vjetra koji se automatski uključuje kada vjetar dostigne određenu brzinu tako da možete uživati u aktivnostima na otvorenom bez ometanja. 

Xiaomi
16080
Boja
Bijela
Brend (marka)
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci
Bluetooth
5.3
Vrijeme punjenja
1 sat
Vrijeme korištenja
9 sati

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentara (0)