Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds White

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Haylou
  • Vrijeme punjenja: 2 sata
  • Vrijema korištenja: 6 sati
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds su bežične slušalice koje su dio Xiaomi-jeve Haylou linije proizvoda. Ove slušalice su osmišljene kako bi pružile visokokvalitetno bežično audio iskustvo uz pristupačnu cijenu.

Jedna od ključnih značajki Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds je njihova bežična povezivost putem Bluetooth tehnologije. To vam omogućuje da se lako povežete s vašim pametnim telefonom, tabletom ili drugim uređajem koji podržava Bluetooth. Bez potrebe za kablovima, ove slušalice vam pružaju slobodu kretanja i udobnost tijekom upotrebe.

Zvuk koji pružaju Xiaomi Haylou W1 slušalice je impresivan. Snažni 7,2-milimetarski dinamički drajveri pružaju čist i uravnotežen zvuk s jasnim detaljima. Bez obzira jeste li ljubitelj glazbe, podcasta ili gledate filmove, ove slušalice pružaju imerzivno audio iskustvo koje će vas zadovoljiti.

Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds također dolaze s ugrađenim mikrofonom koji vam omogućuje obavljanje poziva bez vađenja telefona iz džepa. To je praktično rješenje koje vam omogućuje hands-free komunikaciju dok ste u pokretu. Kvaliteta glasa prilikom razgovora je dobra, a mikrofon efikasno smanjuje pozadinsku buku.

Ove slušalice imaju i dugotrajnu bateriju koja vam omogućuje do 4 sata neprekidne reprodukcije zvuka. Kutija za punjenje slušalica također djeluje kao prijenosni punjač, što vam omogućuje dodatna punjenja dok ste u pokretu. To je praktično i osigurava da vam slušalice budu spremne za upotrebu kad god vam zatrebaju.

Haylou
14779
Boja
Bijela
Brend (marka)
Haylou
Garancija
12 mjeseci
Bluetooth
5.2
Vrijeme punjenja
2 sata
Vrijeme korištenja
6 sati

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentara (0)