Slusalice Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slusalice Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Xiaomi
  • Vrijeme punjenja: 1 sat
  • Vrijema korištenja: 6 sati
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro - Da bismo se nosili sa uobičajenim šumovima, koristimo mikrofon za usmjeravanje i povratni mikrofon kako bismo postigli hibridno slabljenje do 35 dB. U slučaju buke visoke frekvencije od 1000-3000 Hz kao što su krikovi, buka konstrukcije i glasna graja, jedinstveno velika šupljina također može pružiti osjećaj tišine. Odvojeni mikrofon unutar uha radi za isporuku precizan i čist zvuk u uhu, tako da vam može sve jasno čuti, čak i kada pozivate na otvorenom.

Kada je uključen način transparentnosti, možete jasno čujte šta se dešava oko vas, bez mora da izvadi slušalice. Dizajn za uši dodatno smanjuje pritisak u uhu, što olakšava i jasna komunikacija licem u lice čak i dok nošenje slušalica. Čip nove generacije ima manju potrošnju energije, tako da muzika može da vam pravi društvo još duže. Trajanje baterije traje do 6 sati za upotrebu jedne slušalice i do 30 sati sa futrolom za punjenje.

I slušalice i futrola za punjenje podržavaju brzo punjenje. Deset minuta punjenja za 90 minuta reprodukcije muzike. Futrola za punjenje takođe podržava Qi protokol bežičnog punjenja, kompatibilan sa razni uređaji za punjenje. Slušalice se mogu lako naplaćuju čim se vrate.

Xiaomi
14499
Boja
Crna
Brend (marka)
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci
Bluetooth
5.0
Vrijeme punjenja
1 sat
Vrijeme korištenja
6 sati

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentara (0)