Apple MacBook Air 13 2020 M1 256GB Silver MGN93LL/A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apple MacBook Air 13 2020 M1 256GB Silver MGN93LL/A

  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Velicina ekrana: 13.3"
  •  Procesor: M1 Chip
  •  Pohrana: 256GB
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Apple predstavlja svoju novu seriju laptopa, koja kombinira visoku kvalitetu izrade, snažnu izvedbu i značajke prilagođene potrebama profesionalnih korisnika.

Svaki laptop iz ove serije dolazi s modernim i elegantnim dizajnom, koji privlači pažnju i istovremeno pruža izvrsnu funkcionalnost. Ovi laptopi su dostupni u različitim veličinama zaslona, pružajući korisnicima mogućnost odabira prema njihovim preferencijama i potrebama.

Laptopi MacBook nude visoku razlučivost zaslona, s jasnom slikom i oštrim detaljima. Bez obzira radite li na uređivanju fotografija, video produkciji ili složenim računalnim zadacima, ovi laptopi pružaju impresivan prikaz boja i kontrasta.

Uz vrhunski performanse, laptopi iz MacBook dolaze s najnovijim generacijama procesora, snažnim grafičkim karticama i dovoljno radne memorije za obradu složenih zadataka bez zastoja. Bez obzira jeste li dizajner, programer ili inženjer, ovi laptopi su dizajnirani da vam omoguće brzo i učinkovito obavljanje posla.

MacBook laptopi također dolaze s izvrsnim zvučnicima i podrškom za tehnologiju smanjenja plavog svjetla, osiguravajući da vaše iskustvo korištenja bude udobno i sigurno za oči. Također, laptopi imaju integrirane web kamere i mikrofone za olakšano sudjelovanje u video konferencijama i komunikaciji s kolegama i klijentima.

Osim toga, Apple laptopi serije MacBook pružaju širok spektar priključaka, uključujući USB, HDMI i Ethernet priključke, omogućavajući vam jednostavno povezivanje s perifernim uređajima, kao i brzi prijenos podata

Apple
16064
Veličina ekrana (inch)
13,1"
Pohrana (GB)
8GB
Kamera (MP)
720p
Punjenje (W)
Dva Thunderbolt / USB 4 priključka
Boja
Silver
Siva
Brend (marka)
Apple

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentara (0)