Xiaomi Mi Prociscivac Zraka 4 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mi Prociscivac Zraka 4 Pro

- Garancija: 12 mjeseci
- Snaga: 50W
- PM CADR: 500m3
- Pokrivenost: 35-60m2
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263
15 minuta čišćenja za dnevni boravak od oko 40m2, velika efektivna površina pokrivanja do 60m2, za velike dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije. Isporuka 8330l pročišćenog zraka u minuti. Efikasan protiv mirisa sa 650.000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja.
PM2.5 / PM10 senzor sa dvostrukim efektom efikasno pročišćavanje velikih čestica, npr. logs. Sa Mi Air Purifier 4 Pro i negativnom jonizacijom zraka za kvalitetan zrak poput svježe šume. CADR do 500 m³/h* i isporučuje 8330L* čistog vazduha u minuti. Pročišćeni zrak može doći do svakog kutka doma kako bi u potpunosti uživao u svježem zraku.
Sa sveobuhvatnim nadzorom i prikazom u realnom vremenu. Ciljano pročišćavanje koje zagađivače ostavlja nemoćnim. Praćenje promjena kvaliteta zraka za ciljanije, efikasnije prečišćavanje. U automatskom režimu, prečistač prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.
Dnevna svježina s dugotrajnim filterom, napravljenim od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog velikog volumena aktivnog uglja, može trajati 6-12 mjeseci. Nema potrebe za čestim promjenama filtera.
Troslojna filtracija u jednom visokoefikasnom filteru za pročišćavanje s Mi Air Purifier 4 Pro, uključujući primarni filter, Xiaomi visokoučinkoviti filter i visokokvalitetni filter s aktivnim ugljem, koji zajedno rade na pročišćavanju zraka za zdraviji život.
Započnite pročišćavanje zraka bilo gdje i bilo kada pomoću aplikacije Mi Home da aktivirate Mi Pro Air Purifier 4 Pro u pokretu, tako da je zrak svjež od trenutka kada stignete. Kontrola uređaja je moguća i glasovnim komandama.
Visokokvalitetan vazduh za nesmetan san. Prebacite se na noćni način rada da isključite svjetlinu ekrana za čišćenje bez odsjaja i buke. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za noć zdravog sna.
Xiaomi
14905
W (Watt)
50

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentara (0)