Haylou GT7 Neo Bluetooth Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haylou GT7 Neo Bluetooth Black

- Garancija: 12 mjeseci
- Vrijeme rada: 5 sati
- Dodaci: Bluetooth
- Baterija: slušalice 35mAh, kućište 310 mAh
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Haylou GT7 ima kompozitnu vibrirajuću dijafragmatsku zavojnicu i AAC audio kodek koji hvata više detalja zvuka i pruža odličnu kvalitetu zvuka. Režim za igranje igrica sa niskom latencijom koji poboljšava ugođaj sadržaja zajedno sa dual-master komunikacijom koja osigurava stabilnu konekciju u svakom trenutku. 

Napredni Bluetooth 5.2 čip integrira prednosti kao što su efikasan prijenos, ultra niska potrošnja energije i manje primjetni zvukovi iz pozadine, tako da pozivi ostaju bez smetnje i prekida.

Ove slušalice podržavaju i Stereo i Mono režim rada i dual-channel tehnologiju za komunikaciju. Obe slušalice se mogu koristiti i zasebno jer imaju dva nezavisna čipa. AI call poništavanje buke zahvaljujući DNN algoritmu koji simulira ljudski slušni sistem i precizno kupi glasove ljudi, dok u isto vrijeme efektivno smanjuje zvukove u pozadini iz okoline.

Mogu se koristiti do 20h nakon jednog punjenja sa kutijicom za punjenje(kapacitet 310mAh), ali i bez kutijice mogu da traju do 5 sati(slušalice imaju kapacitet baterije 35mAh).

Imaju ergonomičan dizajn kako bi se savršeno uklopile sa svakim oblikom uha. Smart Touch Control intuitivno služi za mijenjanje pjesama, odgovaranje na pozive i završavanje poziva, te pozivanje glasovnog asistenta. Slušalice su kompatibilne sa Android i iOS platformama i uređajima, te imaju Type-C sučelje za punjenje.

Xiaomi
14659
Baterija (mAh)
310mAh
Bluetooth
5.2
Pozivi/Poruke
Da

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentara (0)