VOX LED TV Android 50VAU754B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

VOX LED TV Android 50VAU754B

  • Brend: Vox
  • Displej: Led
  • Velicina ekrana: 50"
  • Smart TV: Da
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

VOX LED TV Android obično se misli na televizore koji koriste Android TV platformu. Evo nekoliko ključnih informacija o televizorima sa Android TV platformom:

Android TV platforma: Android TV je operativni sistem koji je razvio Google, a namijenjen je za televizore. On omogućava pristup brojnim aplikacijama, servisima i funkcionalnostima sličnim onima koje se nalaze na Android pametnim telefonima i tabletima. Ova platforma omogućava korisnicima da pretražuju internet, strimuju video sadržaj, igraju igre i pristupaju različitim aplikacijama putem Google Play Store-a.

Visoka rezolucija: VOX LED TV Android modeli obično dolaze sa visokom rezolucijom, uključujući i 4K (Ultra HD) rezoluciju, što pruža izuzetno oštru sliku i visok kvalitet prikaza.

Pametne funkcionalnosti: Osim aplikacija, Android TV televizori često dolaze sa različitim pametnim funkcionalnostima, uključujući Wi-Fi povezivanje, mogućnost povezivanja sa drugim pametnim uređajima, podršku za glasovne asistente kao što je Google Assistant i druge.

HDMI i USB priključci: Očekujte različite HDMI i USB priključke za povezivanje različitih uređaja kao što su igračke konzole, Blu-ray uređaji i USB uređaji za reprodukciju medija.

Daljinski upravljač: Većina VOX LED TV Android modela dolazi sa daljinskim upravljačem koji je optimiziran za jednostavno upravljanje televizorom i navigaciju po Android TV interfejsu.

Kvalitet zvuka: Kvalitet zvuka može varirati između različitih modela, ali neki televizori nude napredne audio tehnologije poput Dolby Audio za poboljšanje audio iskustva.

Vox
17370
Veličina ekrana (inch)
50"
Displej
Led
Rezolucija (px)
4K
Brend (marka)
Vox

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
chat Komentara (0)