Xiaomi Curved Gaming Monitor 30 EU
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Curved Gaming Monitor 30 EU

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Veličina ekrana: 30"
  • Rezolucija: 2560 × 1080
  • Osvježavanje ekrana: 200Hz
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Xiaomi Curved Monitor je impresivan monitor dizajniran za pružanje izvanrednog vizualnog iskustva. Sa zakrivljenim ekranom, ovaj monitor pruža širi vidni kut i poboljšanu imerzivnost, što je posebno pogodno za gaming, gledanje filmova i multitasking.

Xiaomi Curved Monitor ima visoku razlučivost i oštar prikaz s bogatim bojama i detaljima. Zahvaljujući tehnologijama kao što su HDR (High Dynamic Range) i širok spektar boja, ovaj monitor pruža živopisne i realistične slike. Bez obzira jeste li zaljubljenik u igre, dizajner ili samo korisnik koji želi uživati u kvalitetnom prikazu, Xiaomi Curved Monitor će vam pružiti zadovoljavajuće iskustvo.

Ovaj monitor također može imati brz odzivni vremena i visoku stopu osvježavanja, što je posebno važno za gaming. Brzi prikaz slike smanjuje zamućenje pokreta i osigurava glatkoću akcije na ekranu, što vam omogućuje da uživate u igrama s manje trzaja i prekida.

Dizajn Xiaomi Curved Monitora je moderan i elegantan, prilagođen minimalističkom stilu. Tanki okvir oko ekrana maksimizira prostor za prikazivanje sadržaja, a postolje može biti stabilno i pružiti prilagodljive mogućnosti nagiba i podešavanja visine.

Povezivost je također važan aspekt ovog monitora. Moguće je da Xiaomi Curved Monitor ima različite priključke poput HDMI, DisplayPort i USB priključaka, omogućavajući vam da ga povežete s raznim uređajima poput računala, igraćih konzola ili drugih perifernih uređaja.

Xiaomi
16429
Veličina ekrana (inch)
30"
Rezolucija (px)
2560 × 1080
Boja
Crna
Brend (marka)
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci
Brzina osvježavanja (Hz)
200Hz

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
chat Komentara (0)