Xiaomi masinica za sisanje Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi masinica za sisanje Pro

  • Vrijeme punjenja: 2,5 sata
  • Dimenzije artikla: 47×45×182 mm
  • Nazivne snage: 3W
  • Dodatni dijelovi
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Xiaomi ima nekoliko modela mašinica za šišanje koje su namijenjene osobnoj njezi i friziranju. Ovi uređaji su popularni zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti i pristupačnih cijena. Evo nekoliko mogućih modela Xiaomi mašinica za šišanje:

Xiaomi Mi Beard Trimmer: Ovo je mašinica za šišanje koja je posebno dizajnirana za njegu brade. Ima različite duljine rezanja kako bi omogućila korisnicima da postignu željeni izgled brade.Xiaomi Mi Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje namijenjena je šišanju kose na glavi. Ima različite češljeve ili nastavke za prilagodbu duljine šišanja.Xiaomi ENCHEN Boost Hair Clipper: Ovaj model također je namijenjen šišanju kose na glavi. Ima snažan motor i oštre oštrice za brzo i precizno šišanje.Xiaomi Mijia Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje također je opremljena s različitim duljinama rezanja i ima snažan motor za učinkovito šišanje.

Svi ovi modeli vjerojatno nude bežično korištenje, a neki od njih mogu imati i funkciju brzog punjenja. Osim toga, Xiaomi mašinice za šišanje obično imaju ergonomski dizajn za ugodno držanje tijekom korištenja.

Xiaomi
15370
Boja
Crna
Brend (marka)
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
chat Komentara (0)