Xiaomi Mi accu sarafciger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mi accu sarafciger

  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Materijal: S2 čelik
  •  Baterija: 2000mAh
  •  Brend: Xiaomi
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Proizvod je izrađen elegantnog i minimalističkog dizajna i izrađen od ekološkog i sigurnog materijala. Snažan magnetni motor i ultra veliki okretni moment. Xiaomi električni odvijač koristi snažan magnetni motor s okretnim momentom do 5 Nm. Snaga motora i potpuno metalni mjenjač čine ugradnju svjetiljki, kućnog namještaja, elektronike i drugih predmeta jednostavnom i trenutnom.
Punjivi Xiaomi električni odvijač dolazi s baterijom od 2000 mAh za ekstra dug život. Podržava do 180 zavrtanja s jednim punim punjenjem. Uređaj se može puniti jednostavnim USB-C priključkom za punjenje.
Dizajn kućišta baterije je izoliran, vatrootporan i uklonjiv.
12 visokokvalitetnih S2 čeličnih vrhova čvrsti su, izdržljivi i iznimno precizni. Dodatna produžna šipka od 60 mm može biti korisna na uskim ili teško dostupnim mjestima, savršena je za većinu kućnih potreba.
Inovativni brojčanik u tri smjene olakšava korištenje odvijača jednom rukom i omogućuje vam rad s većom preciznošću. Tri LED diode tvore automatsku kružnu svjetlosnu traku. Samo pritisnite gumb za pokretanje kako biste uključili LED diode za prikladnu upotrebu u slabo osvijetljenim okruženjima.

Xiaomi
14522
Boja
Crna
Brend (marka)
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
chat Komentara (0)