Xiaomi Mi DualMode Wireless Mouse Silent White - mis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mi DualMode Wireless Mouse Silent White - mis

  • Komptibilnost: Windows 10, MacOS 10.10, Android 6.0 i noviji
  • Povezivost: Bluetooth 4.2
  • Wi-Fi 2.4 GHz
  • Raspon: do 8 m
  • Preciznost laserskog senzora: 1300 DPI
  • Dimenzije: 112.7 x 62.7 x 36.8 mm
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Xiaomi Mi DualMode Wireless Mouse Silent Edition je bežični miš s tišim radom, što ga čini praktičnim izborom za korisnike koji preferiraju mirno i bezbrižno korištenje miša. Ovaj miš ima mogućnost rada u dvije različite modusima povezivanja: Bluetooth i 2.4 GHz bežični modus, što korisnicima omogućuje da ga koriste s različitim uređajima, kao što su računala, prijenosna računala, tableti i pametni telefoni.

 Tiši rad: Ovaj miš koristi tiše prekidače i tehnologiju koja smanjuje buku prilikom klikanja i kretanja, što ga čini idealnim za korisnike koji žele izbjegavati dosadnu i glasnu buku tijekom upotrebe miša.

 DualMode povezivanje: Mi DualMode miš podržava dvije različite metode povezivanja s uređajima. Možete ga povezati putem Bluetooth veze ili putem 2.4 GHz bežičnog prijamnika koji se može umetnuti u USB priključak na računalu.

 Preciznost i osjetljivost: Ovaj miš obično ima visoku osjetljivost i preciznost kretanja, što korisnicima omogućuje glatko i precizno upravljanje pokazivačem na ekranu.

  Dugotrajna baterija: Xiaomi Mi DualMode Wireless Mouse Silent Edition obično ima ugrađenu bateriju koja traje dugo vremena između punjenja, što korisnicima omogućuje neometanu upotrebu tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

 Ergonomski dizajn: Xiaomi obično stavlja naglasak na ergonomski dizajn svojih proizvoda, pa se i ovaj miš oblikuje kako bi bio ugodan za korištenje tijekom dužih razdoblja bez umaranja ruke.

Xiaomi
14497
Baterija (mAh)
2 x AAA
Bluetooth
Da

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentara (0)