Stapni usisivac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stapni usisivac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9 Plus

  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Baterija: 2500mAh
  •  Nazivna snaga: 400W
  •  Vrijeme punjenja: 3.5 sata
  •  Kapacite: 0,3l
Način plaćanja
Način plaćanja : Žiralno ili Gotovisnki prilikom preuzimanja
Isporuka putem brze pošte
Artikle sa stanja isporučujemo u roku 24 sata.
Provjera stanja
Ukoliko je količina manja od 5 komada , stanje provjeriti na broj telefona +387-62-293-263

Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9 Plus opremljen digitalnim motorom velike brzine, usisna snaga može doseći maksimalno 120 AW, lako usisujući finu prašinu, mrvice, dlake kućnih ljubimaca i drugu prljavštinu na podu i pružajući pouzdano osiguranje usisavanja za svakodnevno čišćenje. Ugrađeni nezavisni električni motor visokih performansi može dubinski očistiti tepihe u dnevnoj sobi i praznine između podnih dasaka u kombinaciji s četkom u obliku slova V. Jedinstveni dizajn kotačića bolje pomaže usisivaču da se glatko kreće po tepihu, povećavajući efikasnost čišćenja.

Specijalizirana četka za uklanjanje grinja može efikasno usisati grinje i perut iz duboko u posteljini i sofama, održavajući mikrookruženje vašeg doma čistim. Tanak i fleksibilan štapić dizajniran je za uske otvore i skučena područja, lako se nosi sa čišćenjem mrtvih kutova u kući, a prikladan je i za čišćenje u automobilu. Opremljen sa 12-konusnim ciklonskim sistemom odvajanja, koji generiše snažnu centrifugalnu silu kroz ciklonski protok vazduha, efikasno šaljući velike čestice na dno posude za prašinu, što održava nesmetan protok vazduha dok dodatno povećava efikasnost korišćenja filtera.

Opremljen je izuzetno velikom posudom za prašinu od 600 ml, što čini nepotrebnim često pražnjenje prljavštine tokom čišćenja. Pomoću dugmeta za otpuštanje jednim dodirom možete ukloniti posudu za prašinu radi praktičnog pranja i održavati posudu čistom.

Xiaomi
17456
Baterija (mAh)
2500 mAh
Brend (marka)
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci
Vrijeme punjenja
3.5 sati

KONTAKT INFORMACIJE

Kancelarija : +387-32-979-153

Mobitel : +387-62-293-263

[email protected]

  • USKORO
chat Komentara (0)